Produktkategori
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Stålspor Kontinuerlig Pass-Through Shot Blasting Machine

Stålspor Kontinuerlig Pass-Through Shot Blasting Machine

CT16-650 Stålbane Kontinuerlig Tumblast Machine Introduksjon: Stort bruksområde i støpe- og smi-industrien, stålkryperen kontinuerlig skuddblåsemaskin er spesielt egnet for en rekke deler skuddblåsing), spesielt for utstyret i produksjonslinjen med høyvolumsproduksjon situasjon.

Features


Stål spor kontinuerlig skudd sprengnings maskin

Den automatiserte produksjonsprosessen krever et svært fleksibelt produksjonssystem for å møte endrede produksjonsbehov. Fleksible systemer kan raskt tilpasse seg produksjonshastighet, batchstørrelse, etterbehandlingsteknologi og endringer i markedsbehovet.

Gjennom fôrrengjøringsprosessen har mange åpenbare fordeler, for å sikre at skuddplaten rengjøres effektivt og kostnadseffektivt. Kontinuerlig skyveautomat gjør det ikke bare mulig å automatisere produksjonsprosessen, men også forbedre arbeidsmiljøet.

KNNNJOO MACHINE Inc. Innføring av tysk teknologi for å skape sporet gjennom kontinuerlig skyteblåsemaskin brukt i luftfart, stål, bil, smiing og andre næringer, og på grunnlag av den opprinnelige optimaliseringen, teknologien mer modne og avanserte kunder i Europa og Amerika roser .

applikasjon

• Rengjør støpegodsene og fjern kjernen

• Støpegods og smiing rust

• Produksjon av en eller flere ledninger

• Rengjøring av flere arbeidsstykker

• Uansett hvordan produktiviteten svinger, må du alltid opprettholde effektiv skuddprengningsytelse

Fordel

• Helt automatiserte produksjonslinjer fra styling til etterbehandling

• Produksjonsprosessen er klar og produktkonsistensen er forbedret betydelig

• Ingen mellomliggende stablingsområde, forkorte overføringsavstanden

• Ettersom hele skuddprosessen kan integreres i en automatisert produksjonslinje, reduseres driftskostnadene

• Lite fotavtrykk

• Det er lite behov for manuell bearbeiding av arbeidsstykket for å forbedre arbeidsmiljøet og eliminere operatørens risiko

Skuddblåsing er automatisk, kontinuerlig, støvete

Stål crawler seng kan brukes til å helle rotasjonen kontinuerlig for å rengjøre støpegodsene. For å sikre at arbeidsstykket mykt flip. Rotasjonsfrekvensen til rullesengen og mengden av pellets av skuddblåsingen styres av de forhåndsprogrammerte parametrene i henhold til strømning og volum av delen. Selv i tilfelle uregelmessig delstrømning, kan du også sikre den beste skuddestrålende effekten og den minste slitasje. Den effektive pelletsstrømmen fra toppen av delen renser grundig alle overflater og innvendige områder.

20150721131815-670919028_1.jpg

CMV32_1.jpg

Utstyrs arbeidsflyt

Arbeidsstykket som skal rengjøres, er fra kundens matetransportør til enhetens vibrasjonstransportør. Og deretter gjennom matrullen, inn i skuddblåsingsområdet, som er installert i toppen av skuddblåsekammeret på hele overflaten, skutt helt ut med sprengning, mens stålrullen dannet av rullen for å holde arbeidsstykket rullende for å sikre at fjerningen av overflatenes gjenværende slipemiddel. De rengjorte arbeidsstykkene sendes til transportbåndsvibratoren og deretter til transportøren som tilbys av kunden.

Innløpsrullene og stålbanene er perforert for fjerning og gjenvinning av pellets. Kjernen i maskinen er laget av høy mangan stålsporesko, arbeidsstykket i sporplaten kontinuerlig rotasjon av prosessen med kontinuerlig rulling for å oppnå en grundig opprydding.


Hvorfor velge oss ?

1. Vårt firma har bestått "CE", "ISO9001" og bureau veritas sertifisering.

2. 50 års erfaring med 20 profesjonelle ingeniører i Qingdao Foundry Machine Co., Ltd.

3. Så mange typer støperi maskiner --- 100 typer skudd / sand blasting maskiner og 80 typer støping maskiner.

4. Betraktet ettersalgs service, teknisk assistanse og gi installasjon, feilsøking og opplæring på stedet

5. Selskapet har egen utenrikshandel markedsføring team Industrial Corporation, førsteklasses service standarder for alle kunder.

3%[4]K0KHEB9T1WLZ9FRZ_L 副本.JPG


Velkommen til å kontakte oss!


Hot Tags: stål spor kontinuerlig pass-through skudd sprengnings maskin, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, nyeste, høy kvalitet, produkter
Beslektede produkter
E-mail to us
Produktkategori
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MASKIN INC.